Welkom in woonzorghuis Sint-Jozef

Via deze website willen we u een eerste indruk geven van ons woonzorghuis.

Naast de voorstelling van het gebouw en de verschillende faciliteiten, willen we u ook heel graag laten kennis maken met ons team.

In de nieuwsbrief leest u geplande grote en kleine activiteiten, verjaardagen, nieuwe bewoners en ander nieuws heet van de naald. Volg zeker ook onze activiteiten op Twitter, Facebook en Instagram.

We vinden het heel belangrijk dat u onze visie kent. Vanuit onze relatie met de bewoner gaat onze aandacht niet alleen naar het aanbieden van de zorg, maar ook naar wat onze bewoner als zinvol ervaart. Het welzijn van onze bewoner is een belangrijke doelstelling. Onze zorg richt zich op het behouden van zijn waardigheid, de klemtoon ligt hierbij op het maximaliseren van de kwaliteit van leven. Binnen onze zorgrelatie moeten we ons daarom bewust zijn van de ongelijkheid in de relatie bewoner-zorgverlener. Men is afhankelijk van onze zorg, maar we streven ernaar om de autonomie maximaal te respecteren.

Verder geven we praktische info mee die interessant kan zijn voor onze bezoekers, studenten, vrijwilligers en bewoners. Bekijk zeker ook eens de mogelijkheden van ons buurtrestaurant.

U bent uiteraard altijd welkom in ons WZH als u liever alles eens persoonlijk bezichtigt en bespreekt.