Kamertypes

Onze kamers zijn deels bemeubeld door de instelling. Er is steeds een bed, nachtkastje, ingebouwde kast, tafel, stoel en zetel voorzien. U kan de kamer natuurlijk ook nog met enkele eigen meubelen inrichten. Bovendien kan je door het aanbrengen van persoonlijke zaken zoals foto’s, kadertjes en andere kleine decoratieve elementen van je kamer je thuis maken.

Op alle kamers is er kabeldistributie en een telefoonaansluiting aanwezig. Wanneer u een verpleegkundige of verzorgende nodig heeft, kan u gebruik maken van het kameroproepsysteem. Kamerplanten, vissen en vogels worden toegelaten, indien die niet hinderlijk zijn of gevaar opleveren voor de hygiëne.

Bezoekuren

Bezoek van familie en vrienden is steeds welkom. Om organisatorische redenen vragen wij echter om de volgende voorkeursuren na te leven :

  • 8 uur tot 19.30 uur.

Gelieve buiten deze uren de stilte en rust te respecteren.

Groene omgeving

Een groene omgeving is een ideale wandelomgeving gedurende de zomer en het tussenseizoen, bovendien bevindt onze instelling zich op een boogscheut van het centrum van Deinze of van de Brielmeersen, de groene long van onze stad. Ook bij slecht weer is er binnen wandelruimte genoeg met de vele gangen en talrijke zithoekjes. Bovendien is ons vijvertje als centraal punt van het rusthuis een ideale rust- of ontmoetingsplaats. In de tuin naast dienst 2 bevindt zich ons dierenpark. U kan er kennis maken met onze schaapjes, pony's en kippen. Ook aan de andere kant van ons WZC zijn er diertjes te bewonderen. In de tuin van dienst Roos wonen er konijntjes en vogels.

Cafetaria

Onze cafetaria is dagelijks open van 14.30 uur tot 17 uur. Het is een ideaal plekje om samen met uw bezoek wat bij te praten. Indien u dit wenst kan er bij verjaardagen e.d van een bewoner een koffietafel besteld worden. Voor meer info hierover of een aanvraag kan u terecht bij Geert Ballegeer.

Kapel

Elke vrijdag vieren wij om 15 uur de eucharistie in onze grote kapel. Voor wie ook graag op andere weekdagen de erediensten bijwoont, kan dit dagelijks om 8.30u in de gebedsruimte. Wij bieden tevens de mogelijkheid om de uitvaartdienst van onze overleden bewoners in de kapel te laten doorgaan.

Kapsalon

Voor wie er altijd goed wil uitzien, is onze kapster op dinsdagnamiddag en donderdagnamiddag aanwezig. Zowel onze dames als onze heren kunnen bij haar terecht. Een afspraak vooraf zorgt voor een vlotte gang van zaken.

't Tielts Roetje

Tijdens weekdagen kunnen bewoners kleine boodschappen doen in ons bewonerswinkeltje. Een vrijwilliger staat in voor een uitstekende service. We verkopen er tal van producten aan winkelprijs. Frisdranken, badproducten, wenskaarten, suikervrije snoepjes en nog veel meer. Het winkeltje is geopend op dinsdagnamiddag en vrijdagnamiddag van 14.30u tot 16u.

Ligdagprijzen

  • Eénpersoonskamer Dienst 1,2,3 : 52,89€
  • Eénpersoonskamer Dienst 5,6,7 : 55,60€
  • Appartement 1 persoon D4: 57,81€
  • Appartement 2 personen (koppel) : 98,10€